واکسن‌های جدید کرونا تولید کنید-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد
درخواست سازمان جهانی بهداشت از محققان:

واکسن‌های جدید کرونا تولید کنید

سازمان جهانی بهداشت هشدار داده که اگر واکسن های جدید برای کرونا تولید نشود، نمی توان در برابر سویه های جدید مقاومت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان جهانی بهداشت ضمن اعلام این‌که واکسن‌های کرونا جان میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان نجات داده‌ است درباره واکسینه‌کردن ۷٠ درصد از جمعیت جهان تا اواسط سال که هنوز تحقق نیافته است، هشدار داد.

سازمان جهانی بهداشت درباره واکسینه‌کردن ۷٠ درصد از جمعیت جهان تا اواسط سال که هنوز تحقق نیافته است، هشدار داد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) از محققان خواسته است تا واکسن‌های جدیدی تولید کنند که بتواند از عفونت نیز جلوگیری کند.

این سازمان متقاعد شده است که واکسن‌های موجود جان میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان نجات داده‌اند؛ اما نتوانسته‌اند به طور موثر از گسترش ویروس بکاهند.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، اگر واکسن جدیدی ساخته نشود، خطر ایجاد انواع ویروس‌های جدید وجود دارد که واکسن‌های موجود در برابر آن کمتر موثر هستند.

این سازمان اعلام کرده به واکسن‌هایی نیاز است که تزریق آن‌ها آسان‌تر باشد؛ برای مثال به شکل افشانه بینی (اسپری).
بر اساس یک مطالعه جدید که در هفته‌نامه پزشکی «لنست» در بریتانیا منتشر شده است، واکسن‌های موجود جان ٢٠ میلیون نفر را در سراسر جهان نجات داده‌اند.

با این حال، جهان با توزیع عادلانه واکسی فاصله زیادی دارد. در کشورهای فقیرتر، تنها ٢٨ درصد از جمعیت سالمندان و تنها ٣٧ درصد از کارکنان بهداشت و درمان واکسینه شده‌اند.

اهداف سازمان بهداشت جهانی تصریح می‌کند که ٧٠ درصد از جمعیت جهان باید تا اواسط سال جاری واکسینه شوند. این هدف تنها در ۵۸ کشور تحقق یافته است.

بنا بر داده‌های سازمان جهانی بهداشت حتی در کشورهایی که به این هدف رسیده‌اند هم کماکان مرگ و میر ناشی از کرونا وجود خواهد داشت؛ به خصوص اگر کارمندان بخش بهداشت و سالمندان و افراد آسیب‌پذیر واکسینه نشده باشند نظام بهداشتی همچنان زیر فشار می‌ماند و اقتصاد از خطر رکود مصون نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت در اقدام تازه خود هدف تازه‌تری را تعریف کرده و آن این است که کشورها بکوشند کلیت کارمندان بخش بهداشت و نیز افراد بالای ۶۰ سال و دارای بیماری‌های زمینه‌ای را واکسینه کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر